عضو مجلس خبرگان: دین دولتی اصلاً دین نیست

۱۵ خرداد ۱۳۹۳

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه سیاسی بودن دین و دولت و حوزه علمیه هیچ کدام درست نیست، گفت: ما اصلا دین دولتی نداریم و دین دولتی اصلاً دین نیست.
به گزارش روابط عمومی دفتر منطقه هفت کمیسیون حقوق بشر اسلامی، آیت الله هاشم هاشم زاده هریسی با بیان اینکه بحث ها در مورد سخنان اخیر دکتر روحانی بحث طلبگی نیست، افزود: بحث طلبگی را به تریبون ها نمی کشانند، با بحث طلبگی تشویش اذهان نمی کنند، با بحث طلبگی جامعه را دو گروه نمی کنند، با بحث طلبگی جامعه را آشفته نمی کنند، بحث طلبگی به این معناست که دو طلبه بحث می کنند یا به نتیجه می رسند یا نمی رسند.
وی گفت: من معتقدم این مباحث سیاسی است، کسی، فردی را دوست ندارد، قبول ندارد و حرف های او را هم قبول نمی کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رییس جمهوری، روحانی است و دغدغه دیانت دارد، اظهار کرد: اگر سخن رییس جمهوری به این معنا باشد که ما باید مردم را با زبان نرم و مهربانی به بهشت دعوت کنیم نه با زور و خشونت، حرف درستی است، با زور و فشار و ارعاب نمی شود مردم را هدایت کرد.
وی با اشاره به اینکه رییس جمهوری خود یک روحانی است و اسلام را می شناسد و مردم مسلمان به او رای داده اند و به او اعتماد کردند، افزود: چنین فردی وقتی حرفی می زند که دو معنا و تعبیر دارد، همه وظیفه داریم حرف او را به معنای صحیح آن تعبیر کنیم، نه معنای فاسد و اشتباه آن، این وظیفه شرعی همه است، حق نداریم هر کسی هر حرفی زد و هرکاری کرد به نام فساد به گوینده حمله کنیم و دعوا راه بیندازیم.
آیت الله هاشم زاده هریسی گفت: هتک حرمت ها، دعوا ایجاد کردن ها، اختلاف سازی ها، پمپاژ اختلاف در میان مردم آن هم از طرف تریبون های مقدس گناه کبیره است و با این مساله باید مبارزه کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این گونه مسائل، بگومگو و دعوا راه انداختن برای هر حرف و سخن و عملی، نتیجه ای جز ضرر برای جامعه ندارد.
وی گفت: صدای الهی صدای به هم ریختن جامعه نیست، از این صداها نسبت به اسلام بدبینی ایجاد می شود.
آیت الله هاشم زاده هریسی با بیان اینکه دین دولتی یک چیز است و دولت دینی یک چیز دیگر، ادامه داد: دین نباید دولتی باشد بلکه دولت و سیاست باید دینی باشد.
وی با بیان اینکه مخالفت ها زیاد است و آقای روحانی برای حفظ دولت و اندیشه خود که به نام اندیشه اعتدال و محبت مطرح شده باید فکر دیگری بکند، گفت: اگر حامیان دولت هم دلسرد شوند، اگر لبیک گویان ندای امید و تدبیر، دلسرد شوند آن وقت آقای روحانی می ماند و دولتش.
آیت الله هاشم زاده هریسی ادامه داد: اگر این روش ها ادامه پیدا کند و موافقان داخلی دولت دلسرد شوند و از رییس دولت کنار بکشند، مخالفان بر شدت حملات خود خواهند افزود.
وی با بیان اینکه اگر دولت ضعیف شود، نمی تواند مشکلات مردم و کشور از جمله تورم، معیشت و مسائل بین المللی را حل کند ، ادامه داد: دولتی که همه مخالفانش برای زمین زدنش، امکانات شان را بسیج می کنند چگونه می تواند مشکلات کشور را حل کند؟ رییس این دولت چگونه می تواند پاسخگوی انتظارات ایرانیانی باشد که برای بهبود شرایط به او رای داده اند؟
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مخالفان ایجاد مشکل می کنند، هر مساله ای را بزرگ می کنند و از کاه، کوه می سازند تا دولت موفق نشود، افزود: مخالفان روحانی می خواهند هوادارانش را از او دلسرد کنند تا وقتی او به کمک و پشتیبانی آنها در بزنگاه ها نیاز داشت، حامیان دلسرد شده در جواب رییس جمهوری بگویند ما دیگر نمی توانیم کمک کنیم.
وی با بیان اینکه مخالفان پایگاه اجتماعی او را هدف گرفته اند، گفت: دولت یازدهم فرصت خوبی برای نظام و مردم ایجاد کرده است و مسوولان باید این فرصت را مغتنم بدانند، فرصت آشتی ملی، انسجام ملی، وحدت ملی و عظمت بین المللی که متاسفانه این فرصت دارد از دست می رود و به ضد خود تبدیل می شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: من به همه دلسوزان کشور توصیه می کنم که نگذارید این نعمت به نقمت تبدیل شود.